NW Production tipsar om

Destinationer

Här tipsar vi om destinationer som vi tycker extra mycket om, som är klassiker men också några nya. Det är destinationer som vi har besökt, träffat våra samarbetspartners samt haft uppdrag till. För att ta del av fler tips och idéer kontakta oss gärna.

Svenska Lappland

Vi åker gärna söderut, men hur många av oss har varit i de norra delarna vårt eget avlånga land? Har ni sett Norrsken eller midnattsolen? Det är för alla en exotisk och annorlunda upplevelse som ingen kan glömma! Låt oss ta er dit och visa er allt som finns! I filmen bredvid visar vi hur det kan vara på vintern på Ishotellet och även Tree Hotels utanför Boden.

Brugge – Belgien

Brugge ligger bara cirka en timmas bussfärd från Bryssel, staden är näst intill befriad från biltrafik där emot hör man kloppet i klopp från hästarna i stan. Mat, öl och choklad i mängder kan ni njuta av i denna oerhört charmiga stad. Konferera på bra tre-stjärniga hotell alternativt boutique hotell som har många konferens möjligheter. Brugge passar för grupper upp till 150 personer såväl för ledningsgrupper som för säljkonferensen.

Upptäck Franska regionen Champagne

Med endast 2 timmar bilfärd från Paris kommer ni till de pittoreska små byarna så som Epernay, Hautvillers, Ay och staden Reims. Här finner ni inte enbart små och stora Champagnehus såsom Moët et Chandon, Veuve Clicquot, Deutz, Tribault samt Le Mesnil utan även fantastiska restauranger, chokladtillverkare och ostproducenter. Cykla mellan vingårdarna eller ta en båttur på floden Marne för att upptäcka distriktet på nära håll. Kombinera gärna med en övernattning i Paris, passar utmärkt för 2-3 dagars konferensen.

Hvar – Kroatien

Upptäck en av de vackraste öarna, Hvar, i den Kroatiska skärgården. Från Split tar ni enkelt en härlig båttur på omkring 1,5h ut till Hvar. Här kan ni njuta av god mat lagat av lokala familjer som är bosatta i bergen, prova deras goda kroatiska olivolja och varför inte ha en vinprovning innan middagen. Eller låt oss ta er med på en Beetle Safari runt ön!

Finland

Finland kallas ofta för de tusen sjöarna land. Inte så konstigt eftersom det finns ca 190.000 sjöar i landet. I Finland kan ni uppleva allt ifrån storstadspulsen i Helsingfors till vildmarkerna i norr. I norra Finland kan ni se de magiska norrskenen och den vackra midnattssolen.

Köpenhamn

Köpenhamn gör ingen besviken. Ett enormt utbud av nöje, kultur och teambuilding aktiviteter gör att man kan ha kul hur länge som helst! Njut av den kontinentala atmosfären, besök klassiska turistmål som Tivoli och Carlsberg bryggeriet. Eller varför inte upptäcka staden med cykel eller ta en kanaltur under alla stadens broar?

Det är alltid något på gång i Köpenhamn och här finns allt man kan förvänta sig av en modern metropol, utan att dess gamla charm har gått förlorad. En perfekt destination för konferensen eller heldag med kollegerna!

Mallorca

Strax öster om Iberiska halvön hittar vi Mallorca, ett världsberömt semesterparadis med knappt 900 000 invånare. Mallorca är den perfekta semesterön med allt man kan önska sig, Sol, stränder, utflykter, golfbanor, nattliv, kultur, shopping, vandrings och cykelleder. På Mallorca finns milslånga sandstränder och orörda badvikar som alla flyter samman med det turkosa havet.

italien

Det är svårt att inte förälska sig i Italien med deras fantastiska städer med historia som sträcker sig flera tusen år tillbaka samt deras pittoreska småbyar där ni får uppleva den äkta Italienska kulturen och framförallt den underbara maten och vinerna.

Belgrad

Serbiens huvudstad Belgrad är en ny destination som med sin charmiga stadskärna, tillmötesgående befolkning, goda mat och dryck stora internationella hotellkedjor överraskar de flesta som kommer hit första gången. Man kommer snabbt ut till vackert belägna vingårdar där värdparet med glädje dukar fram en massa godsaker. Man ska bo på något av de super moderna hotellen som ligger inne staden för att lätt efter konferensen kunna promenera till en av de många restaurangerna. Något som inte får glömmas är att priserna ligger ca 30-40% under de flesta destinationer i Europa!

Berlin

Till Berlin kan man åka året runt! I december är det julmarknad och då värmer Glühwein i kylan, i april/maj är det sparrisens tid och under hösten är det mysigt att gå runt i gränder, gator och torg och äta en Curry Wurst! Berlin är innovations centrum för Tyskland och det märks att alla idéer tas till vara och staden präglas av en härlig internationell känsla. Det finns massor av stora som små konferenshotell som erbjuder mycket bra lokaler i centrala Berlin och roliga team building aktiviteter finns det flera att välja på eller varför inte bara cykla genom staden och stanna till på olika ställe

New York

New York är staden vi gärna reser till om och om igen just för att det alltid finns mer att upptäcka och det finns något för alla. New York City består av de fem stadsdelarna Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Queens och Bronx, som tillsammans befolkas av drygt åtta miljoner människor.

CHICAGO

“Nothing beats fresh blood in Chicago”. USA:s tredje största stad beläget vid Lake Michigan har fantastisk shopping (“Magnificent Mile” är gatan som går genom hela staden och som bland annat erbjuder mängder av shopping), teatrar, konserter och riktig storstadsmiljö. Älskar du jazz och blues, arkitektur, museum och kultur i största allmänhet så har du kommit helt rätt. Många broadway shows som kommer till New York har först “testats” i Chicago på någon av de många teatrarna. SAS flyger direkt hit och även om flygresan är lång så är den värd varje minut!

Stockholm

Stockholm är en av världens nordligast belägna huvudstäder och den största staden i Norden. Staden kan ni besöka året om och här finns hundratals museer och sevärdheter att besöka. Stockholm ligger vid floden Mälaren precis vid Östersjön, här möter ni Stockholms skärgård som består av hela 30 000 öar. En av de mest fantastiska utflykter du kan göra i Stockholm är att ta en båt och bege dig ut i den vackra skärgården.

Kontakta oss idag för priser och förslag

Kontakta gärna oss så berättar vi mer och kan ge ett prisförslag utifrån just ert arrangemang och önskemål.