I LjungbyhedAvbrott i konferensen

Konferensarrangemang

Vi hjälper er gärna att spara tid och förenkla er tillvaro!
När ni ska komma fram till var ni ska ta vägen på nästa konferens med ert företag, så ta kontakt med oss på NW Production. Det spelar ingen roll om ni är en stor eller liten grupp, alla är välkomna! Vi diskuterar fram, med hjälp av er, vad för slags konferensarrangemang ni letar efter och ungefär var i världen ni vill åka, sen återkommer vi med några passande förslag. Vi kan hjälpa er med allt från flyg, passande hotell, konferenslokaler, kaffepauser, aktiviteter, middagar och andra arrangemang, för både inrikes och utrikes konferenser.
Vi försöker alltid grundligt gå igenom med er om vad för typ av konferensarrangemang ni letar efter, vad för hotellkategori ni brukar använda er av, hitta rätt aktiviteter eller teambuilding som passar alla deltagare och andra viktiga moment i arrangemanget, så att vi ger er ett så passande förslag som möjligt.
Då vi har otroligt stort nätverk av leverantörer för flyg, hotell och evenemangsaktörer runt om i världen, så kan vi också förhandla fram bra priser som många gånger är mycket förmånliga.

Exempel på några av våra uppdrag:

  • Dromedarridning och konferens i Saharaöknen i Tunisien för 20 personer
  • Konferensresa i Jurmala i Lettland för 135 personer
  • Åsnekörkort, paellamatlagning och konferens i Sitges för 65 personer
  • Till havs med konferens mellan Köpenhamn-Oslo för 150 personer
  • Säljkonferens för 100 personer från 15 länder på Örenäs Slott