Konferenssegling i Grekland – ett unikt sätt att konferera!

Medelhavets värme med sol, bad och mat varvat med segling, konferens och utflykter! Den grekiska arkipelagen består av tusentals öar, varav de flesta fortfarande är obebodda. Det stora antalet öar gör att det alltid finns något nytt och spännande att upptäcka, även för den som varit här förut.

Grekland har alltid lockat många semesterfirare, där den underbara och vackra övärlden är den mest populära. Och detta kan även arrangeras för en konferensresa och då ombord på segelbåtar. Det positiva med konferenssegling är att alla umgås och samsas på en relativt liten yta och det är teambuildande i sig. Stillheten och den rofyllda miljön är dessutom ett mycket positivt inslag.

Här erbjuds sol, bad och god mat. Seglingen sker i en del av Medelhavet med lugna väderförhållanden och nivån på seglingen anpassas efter kundens önskemål. Seglingen i sig är perfekt för företag då man på kort tid svetsas ihop. Därför är det passande i samband med omorganisationer, nya mål eller hopslagningar, men även som incentive-resa blir seglingen ett mycket attraktivt alternativ.